facebook

Om THYA

Vi er en lille, familieejet virksomhed, der holder til i Sjørring tæt ved Nationalpark Thy. Med kærlighed til Thy og den skønne natur i vores baghave har vi udviklet en serie af lækre delikatesser baseret på råvarer, man kan finde i naturen i og omkring nationalparken. Vores lokalområde er det bærende fundament for vores forretning.

Lokale råvarer af højeste kvalitet

Naturen er et kulinarisk skattekammer, og Nationalpark Thy er ingen undtagelse. Vi hopper gerne i gummistøvlerne og plukker jordbær til vores marmelader, havtorn til vores sennep og urter til vores snaps, men vi er ikke alene – vi har nemlig allieret os med en række håndplukkede, lokale producenter for at sikre os, at vi til hver en tid høster sæsonråvarer i den bedste kvalitet.

Vi får smagfulde, økologiske stikkelsbær og ribs fra Thy Økobær og store, søde jordbær fra Frilandsgrønt, ligesom Thisted Bryghus bidrager med at bearbejde forskellige urter fra Nationalpark Thy.

Fælles for vores lokale leverandører er, at de er nøje udvalgte og dygtige, og så er de så engagerede og dedikerede, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten – præcis som os. Klik her for at læse mere om vores faste og dygtige samarbejdspartnere.

 

Omhu, kærlighed og respekt for naturen

Vi arbejder ud fra det nordiske køkkens principper om at anvende sæsonbestemte råvarer for at sikre en optimal og fyldig smag. Vores bær og urter fra Thy plukkes og høstes således udelukkende, når  de er i sæson.

Ud over THYA-serien kan du i vores webshop finde udvalgte produkter fra lokale producenter. Disse produkter sælges under producenternes eget brand. Produkterne kan indeholde råvarer, der ikke er produceret i Thy. Én ting kan vi dog godt garantere: De lever fuldt ud op til den gode, velkendte Thy-kvalitet.

 

Vi tror på Thy, vi tror på lokale råvarer, og vi tror på, at de bedste produkter er dem, der produceres med omhu, kærlighed og respekt for naturen. Derfor tror vi på THYA.