facebook

Samarbejdspartnere

Thy Økobær

Hos Thy Økobær er der ikke langt fra bærbuskene på marken til de færdige produkter. De dyrker, høster, sorterer, vasker, fryser og producerer færdige produkter fra egen avl helt selv. Her er ingen transport, fra bærrene plukkes, til de fryses, presses eller leveres helt friske til THYA.

Thy Økobær startede, som en plan for alternativ landbrug. De ville gerne prøve noget nyt, og startede på en frisk med økologisk bær. Planen blev større og familien på Bakgaarden er nu endt op med flere forskellige sorter. Udvalget består af hvide og røde ribs, stikkelsbær, amerikanske blåbær, havtorn, solstik, aronia, kinesisk bukketorn og stikkelsbærkiwi.

www.facebook.com/thyokobaer

www.thyokobaer.dk 

Frilandsgrønt

Hos Karen og Jakob i Kjelstrup ved Thisted driver de et landbrug og frilandsgartneri, hvor friskhed, kvalitet og nærhed er nøgleordene. Her dyrker de jordbær til selvpluk, kartofler, dild, rodfrugter og rødkål. De lækre jordbær i jordbær og rabarber marmeladen er herfra.

Chokoladekurven

Traditionerne holdes stadig i hævd i den lille chokoladebutik på gågaden i hjertet af Thisted. Her er der de sidste 80 år blevet solgt håndlavet chokolade og andre lækkerier. Chokolade står deres hjerter nær og selvom deres butik bygger på stolte traditioner, skal der også være plads til fornyelse. Hos Chokoladekurven står de inde for de varer de sælger og ønsker ikke, at man skal nøjes med kompromisløsninger og standardiserede metervarer. De ved at kvalitet koster ekstra, men når du har smagt deres THY chokolade ved du også hvorfor – der er en verden til forskel. Udover æsken med Thy Chokolade får vi også flødebollerne fra Chokoladekurven.

www.chokoladekurven.dk

Trøfleriet

Hos Trøfleriet i Thy finder du lækre fyldte trøfler overtrukket med tyk chokolade. Vi fremstiller trøflerne ud fra en hemmelig opskrift, som bl.a. består af THYAs rom. Vores trøfler laves med kærlighed, og derfor former vi vores trøfler i hånden, ligesom de bliver hånddyppet i chokolade. Vi tilbyder et stort sortiment af trøfler med forskellige smage og farver, og vi har noget for en hver. Derfor finder du hos os også både veganske og glutenfrie trøfler.

FGU Nordvest

FGU Nordvest er et uddannelsestilbud til unge under 25 år. Hos FGU Nordvest tager vi os tid til de unge, der ikke er startet på en uddannelse eller er i job. FGU Nordvest tilbyder fire uddannelser, hvor én af dem er særligt rettet til de unge, der gerne i virksomhedspraktik. THYA hjælper os med at finde virksomheder, der er interesseret i at tage vores elever ind i praktik.

FGU Nordvest

Elmelund

Elmelund er et bo- og uddannelsessted for sent udviklede unge mellem 18 og 30 år. Thy Skovservice er Elmelunds aktivitets- og samværstilbud, hvor de unge arbejder ude i naturen. Der er hele tiden masser af opgaver: Hugge, kløve og udlægge brænde, plukke bær og renovere et gammelt maskinhus. Der plukkes også havtorn og andre herligheder fra naturens skatkammer. Havtornene til vores marmelader, sennep og sauce er leveret af Elmelund.

www.elmelund-jbf.dk

Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi er et familieejet mikrodestilleri i Nordjylland, som i 2009 startede det gode håndværk med produktion af eksklusive og eventyrlige brændevine og snapse på nordiske frugter, bær, urter mm. 

Nordisk Brænderi forsøger at inkorporere den omkringliggende natur i produkterne. Brænderiet bruger det lokale vand til fortynding, som flyder forbi destilleriet i den gamle istidsslugt, Hødalen. Og fælles for produkterne er, at kun de bedste råvarer bruges, som udvælges, sorteres og bearbejdes manuelt gennem hele produktionsprocessen for at sikre den bedste smagsoplevelse for kunderne. 

Nordisk Brænderi står bag vores THYA snaps og bitter.

www.nordiskbraenderi.dk

Chokolenten

Chokolenten er en specialbutik i Hanstholm, der sælger luksus chokolade. Her finder du lækker håndlavet chokolade. Vores chokolader er lavet af lokale og eksklusive ingredienser fra Thy. Hos os kan du både købe chokolade enkelvis og i æsker.

 I vores butik finder du både THYAs produkter og vores egne.